大斋期灵修

2022年3月21日大斋期灵修

3月21日周一

经文:
不与我相合的,就是敌我的;不同我收聚的,就是分散的。”(路加福音11:23 和合本)
不敌挡我们的,就是帮助我们的。 (马可福音9:40 和合本)

祷告:
Isämme, joka olet taivaissa,
me ylistämme sinua.
Sinä lähetit Poikasi maailmaan
tekemään tyhjäksi Paholaisen teot.
Niin helposti me kiinnymme pahaan,
niin salakavalasti se kietoo ja pettää meidät.
Vapauta meidät sanallasi,
herätä usko anteeksiantamukseen.
Anna Poikasi voiton näkyä meissä
ja meidän arkipäivässämme.
Kuule meitä, sinä, joka elät ja hallitset aina ja ikuisesti. Aamen.

我们在天上的父,
我们赞美你。
你派遣你的儿子来到世界,
彻底摧毁魔鬼的工作。
我们如此地易于执迷于邪恶,
魔鬼如此阴险地伪装和欺骗我们。
求你用你的道来释放我们,
求你唤醒我们对饶恕的信心。
求你让你儿子的胜利,
彰显在我们里面,
在我们的日常生活之中。
永生而永恒掌权的上帝啊,
求你垂听我们。
阿们。

《2022年3月21日大斋期灵修》有1条评论

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 注销 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 注销 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 注销 /  更改 )

Connecting to %s